Schiltach – Hansgrohe kodulinn.
Ettevõtte tegevuspõhimõtted

Kvaliteet, millele võib kindel olla

Meie toodete kvaliteedist saate aru nii duši all olles kui käsi pestes. Kuid mis on selle taga? Mis viib Hansgrohet edasi, missugune majanduslik tähtsus on sel ettevõttel ja kes vastutavad? Piilume läbi „lukuaugu“, mis toimub selle Schwarzwaldi ettevõtja juures, kelle tooteid võib leida igalt poolt maailmast. Lugege, mida me endast kujutame. Ning mida me oluliseks peame.

hansgrohe kaubamärgi tõestatud kvaliteedile  võite kindlad olla. Teie eelised: esmaklassilised tooted, suurepärane disain, jätkusuutlik tootmine ja hea teenindus. Soovime seda siinjuures veelkord rõhutada:

  • Kvaliteedi all selgitame, mida mõistame hansgrohes „tipptasemel töö“ all. 
  • Disain on oluline: juba üle 30 aasta kujundab hansgrohe kaubamärgi toodete välimust Phoenix Design. Lugege lisaks selle rahvusvaheliselt tuntud disainistuudio kohta. Ja tutvuge disainiauhindadega, mis kinnitavad Hansgrohe grupi kvaliteedistandardite ja disainijuhtimise väärtust. 
  • Pealkirja Traditsioon ja innovatsioon all saate heita pilgu ettevõtte ajaloole. Kas teadsite, et Hans Grohe on dušilifti leiutaja? Tänaseni kajastub leiutiste rohkus lugematutes patentides ja põnevates tulevikutehnoloogiates. 
  • Hansgrohe grupp majandab jätkusuutlikult ja tegutseb vastutustundlikult. Pealkirja Vastutus alt saate lugeda, missugused on muud head põhjused hansgrohe toodete ostmiseks.

Eetika ja ausus Hansgrohes

Seaduste, määruste ja ettevõtte siseeeskirjade järgimine on Hansgrohe kontserni jaoks väga oluline. Ainult siis, kui käitume Hansgrohes eetiliselt ja ausalt, saame kaitsta oma ettevõtet, töötajaid ja äripartnereid.

Mure meie eetiliste põhimõtete pärast või nende rikkumine võib kujutada endast ohtu ettevõttele, töötajatele ja teistele. Sel põhjusel uurime kõiki ettevõttesiseseid ja -väliseid rikkumiste tunnuseid. Kui teil on sellist teavet või soovite esitada kaebuse, võite helistada meie Masco eetikaliinile. Seda teavituskanalit saate kasutada ka inim- ja keskkonnaõiguste rikkumiste kohta kaebuste esitamiseks.

Protsessi kirjelduse all loetleme konkreetsed valdkonnad, millega seotud rikkumistest saate teatada. Allalaaditava dokumendi leiate altpoolt.

Asutasime eetikaliini koos oma emaettevõttega Masco Corporation. 

Lisateavet leiate ka aadressilt https://www.hansgrohe-group.com/en/about-us/sustainability/corporate-management.

Head nõu annavad

Meie edasimüüjad teie läheduses